Следвайте Гласове в ТелеграмСвързани статии: Яра Бубнова пред Гласове: Преместване на Паметника

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСвързани статии: Яра Бубнова пред Гласове: Преместване на Паметника
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Паметникът на Съветската армия ще бъде демонтиран

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Свързани публикации: Яра Бубнова пред " Гласове ": Преместване на Паметника на Съветската войска граничи с невъзможното

" Паметникът на Съветската войска ще бъде демонтиран. Работи се в тази тенденция и се надявам това да се случи в най-скоро време ", сподели кметът на регион " Средец " -София Трайчо Трайков в предаването „ Лице в лице “. От думите му стана ясно, че това може да се случи до месец – два.

„ В София подготовката стартира въз основата на прогнозата преди да завали снегът. Още при започване на изобилния снеговалеж в събота вечерта имаше доста хора, които работеха “, счита Трайков. Той акцентира, че такова замесване на всички от Столична община в справяне с тежката обстановка не е виждал до момента. Трайков изясни, че множеството паднали клони и дървета са поради мокрия и тежък сняг. 

Според него има пари за кастрене и поддържане на дърветата, само че би трябвало да има по-добър резултат от потреблението на средствата.

Според него обстановката с рафинерията в Бургас е спънка да желаяме пролонгация на ембаргото на Европейски Съюз против съветския петрол
„ Имаме диалог сред общината и страната за терени с отпаднала нужда, които вместо да се продават на пазара да минат към Столична община за потребности, които са нужни. В нашия регион има един подобен терен и в този момент се строи детска градина “, сподели той.

" Дори и аз не бях известен за следващото копане по улица „ Шишман “. То се наложи, тъй като трябваше да се слагат други плочки за пешеходни пътеки. Получи се комична обстановка, тъй като тези пешеходни пътеки са на равнището на терена, не се употребяват от хората, нито водачите ги виждат. Аз незабавно направих предложение на отрасловата комисия към Следствен отдел към окръжна прокуратура пред тези пешеходни пътеки да се положат неравности, с цел да е ясно, че те са там. Надявам се тази моя молба да не чака година и половина, както се е случвало с други пешеходни пътеки “, добави Трайков.

Инфо: бТВ

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР